Flyselskap lanserer «Star Wars» Dreamliner

ana-star-wars-design

Japanske All Nippon Airways (ANA) lanserer en Star Wars Boeing Dreamliner malt som favoritt roboten, R2-D2 fra Star Wars sagaen. Til høsten vil en kunne reise med dette flyet på en av flyselskapets ruter. Hvilken rute som får æren av å være «Star Wars» ruten er enda ikke bestemt.

Den spesielle inspirerte lakken er starten på det flyselskapet kaler sitt fem år ANA Star Wars prosjekt. ANA utaler at dette er første gang en Star Wars karakter vil vises på utsiden av et kommersielt fly.

R2-D2 designet ble avduket til Star Wars fans på en filmbegivenhet torsdag denne uken i Anaheim, California. ANA avslørte Star Wars drakten samtidig som en ny trailer av den nye Star Wars filmen, Star Wars: The Force Awakens, ble utgitt.

Kayleen Walters, visepresident for markedsavdelingen i Lucasfilm, sier at de begeistret av å være med på samarbeidet med ANA, som er en av verdens ledende 5-stjerners flyselskaper. Kayleen Walters utaler følgende: «Vi er stolte den innovative R2-D2 designet og ser frem til å se det aller første passasjerflyet fly med en Star Wars karakter. Vi er sikker på at Star Wars fans rundt hele verden vil elske dette designet.»

ANA var det første flyselskapet som startet kommersielle flyvninger med Boenings nye Boeing 787 Dreamliner, med lanseringen av flyet på en rute mellom Tokyo og Hong Kong i oktober 2011.

ANA flyr til Oslo(OSL), Gøteborg(GBH), Helsinki(HEL) og København(CPH) i Skandinavia. ANA flyr også til de fleste store byene i Europa, som Amsterdam(AMS), Istanbul, Madrid(MAD), Lisboa(LIS), Berlin(TXL), Frankfurt(FRA) og Genéve(GVA).

Takashi Shiki, executive visepresident i ANA sier at selv om det er et høyt mål håper de at ANA, akkurat som Star Wars, blir velkjent og elsket i alle land og av alle generasjoner.

Så gjenstår det å se, om ANA også lansere et fly som ligner på Millenium Falcon.

«May the force be with them»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s