Salg på Flybilletter

Nå kan du fly billig med SAS og Norwegian.

Norwegian sitt julesalg

Norwegian har tilbud på reiser en vei fra 199 kroner fra Bergen til København, Oslo til Molde og Oslo til Bodø. For en hundrelapp ekstra finner du flere tilbud fra Stavanger til London, Bergen til Berlin og Oslo til Bodø for å nevne noen.

Er du ute i siste liten med julegavene, kan du likså godt reise til London for å gjøre julegaveshopping. En prissjekk viser at du finner flybilletter tur/retur til 1 194 kroner. Avreise klokken 07:20 22. desember og hjemreise klokken 09:55 på selve julaften. Akkurat i tide til å sette på julemiddagen.

Dette er en julegave fra Norwegian til reisende som gjelder i en begrenset periode, påpeker Norwegian på sin egen nettside.

Fly Billig til New York med SAS

SAS feirer i år 65-årsjubileum for sin første flyvning til The Big Apple, og har nå i vinter fire direkte avganger fra Oslo til New York. Flytiden i 1946 tok 27 timer inkludert to stopp. I dag flyr en direkte fra Oslo til New York på 8 timer og 5 minutter. Prisen på billett var den gang 3 870 kroner, noe som i dag tilsvarer 70 205 kroner. Et søk viser at en får billett til 5 588 kroner tur/retur Oslo – New York, med avreise søndag 9. januar og hjemreise 7 dager senere.

Spania neste sommer

I tillegg til gode priser på flybilletter til New York, frister SAS med meget gode priser på Spania neste sommer. SAS åpner opp flere nye ruter til Spania neste sommer. Blant annet til Barcelona, Alicante og Palma de Mallorca. Billetter får du fra 649 kroner en vei fra Oslo – Barcelona, Bergen – Barcelona, Stavanger – Barcelona og Trondheim – Barcelona. Fra denne prisen finner du også billetter fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim til Alicante.

For å sikre deg de billigste billettene gjelder det å være tidlig ute. Så sett av en uke til neste år og bestill nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s