Hotell pakketilbud for bilentusiaster

På jakt etter gave til en bilelsker? Da kan en drømme hotellpakke for bilentusiaster, kombinert med å kjøre en Mercedes med besøk til museum og fabrikker til Mercedes Benz, Audi, BMW og Porche i Tyskland være noe. Bilpakken som tilbys av Mandarin Oriental, Munich inneholder tredagers bruk av en glinsende Mercedes – avhengig av sesong kan du kjøre en Mercedes M Class eller en Mercedes SL convertible – to netter på Mandarin Oriental og en natt på Brenner’s Park-Hotel i Baden-Baden.

Men kanskje den største attraksjonen er besøket til BMW Welt anlegget og BMW museet i München, Audi museet og Audis største bilplantasje i Ingolstadt. I tillegg til besøk på Porche museet på fabrikken i Stuttgart, og Mercedes Benz museet med 1 500 utstillinger og Mercedes sin fabrikk i Stuttgart.

Prisen er cirka 11 600 kroner per rom og er tilgjengelig til 31. mai 2010.

Personalet ved hotellet kan også arrangere private turer og kjøretimer med et tillegg i prisen.

Mandarin Oriental
Mandarin Oriental – Tilbud
Mandarin Oriental, Munich – TravelStep

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s