Forbedret Hotellsøk – Bedre Bilder, Kart og Anmeldelser

Vi har nå glede av å tilby et mer komplett hotellsøk. Du har nå muligheten til å søke blant over 235 000 hotell i 225 land. Det nye hotellsøket tilbyr flere og bedre bilder, noe som vi ser på som en viktig faktor i søkeresultatene. I tillegg får du nå gleden av å lese kvalifiserte anmeldelser av hvert hotell basert på pålitelige kilder og kart over hotell lokasjoner. Ideen at gjester skriver anmeldelsene sine på ulike reisenettsider i dag er veldig god. Dessverre er det ikke slik at alle anmeldelsene er til å stole på. Anmeldelser kan være falske. Enhver kan sende inn en anmeldelse til et nettsted i dag, uten noen form for garanti for at anmelderen er en faktisk kunde og ikke en konkurrent, ansatt eller spammer som prøver å manipulere oppfatningen av hotellet. Anmeldelsene som TravelStep tilbyr er nyttig og seriøs informasjon, basert vurdering av hotellanmeldelser og rangering fra betalingsnettsteder som kun godtar anmeldelser fra verifiserte, betalende kunder. Det vil si gjester som har bodd på hotellet og sendt inn anmeldelser etter at de har reist. Du får et fullstendig og rett sammendrag av hotellet på normalt under ett minutt. Det nye hotellsøket samler det største antall internasjonale hotelltilbud i ett enkelt og tiltalende format. Priser og hotellinformasjon kommer fra kjente reisenettsteder og hotellkjeder slik som Hotels.com, Expedia, Booking.com, Priceline.com, Travelocity.com, HotelClub.com, Hilton Hotels, Choice Hotels, og mange flere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s